Bröllop i Bjärka Säby, Linköping – en underbar plats när ni ska gifta er

För drygt en månad sedan fotograferade jag ett bröllop i Bjärka Säby i Linköping, Östergötland. Omgivningarna här är underbara! Jag parkerade min lilla Skoda Fabia vid Nya slottets parkering cirka en timme innan brudparet anlände för att få en känsla av stället. Jag kollade av exponeringen och tog några bilder på byggnaden, ett vackert gammalt fönster och sensommaräpplen. 

Bröllop i Bjärka-Säby av Studio Engström - bröllopsfotograf i Linköping, Norrköping, Östergötland

Brudparet gör entré och jag får för första gången se Karolinas jättevackra helsvarta klänning från Alexander McQueen. Wow! Milos är också helt svartklädd och de två tillsammans är positivt iögonfallande. Bröllopet hålls i en lummig äppellund nere vid vattnet och till tonerna av Queen leder brudens mor fram Karolina till sin blivande man. Doften av mogna äpplen och tidig höst omger oss och en vigselförrättare i fedorahatt utför en avslappnad och finstämd ceremoni. Efter “ja”, ringar och kyss samlas alla intill en hängbjörk och fikar tillsammans.  

Bröllop i Bjärka-Säby av Studio Engström - bröllopsfotograf i Linköping, Norrköping, Östergötland

fartfyllt bröllop i Bjärka Säby.

Sedan är det dags för fotografering med bruden och brudtärnorna! Jag frågar om de kan tänka sig att springa tillsammans över den stora gräsmattan mot mig och min kamera. Tjejerna slänger av sig sina klackar, gör sig redo och tar fart! Det är en härlig känsla att se när de tre i sina fina klänningar kutar emot mig med stora leenden och hår som flyger i vinden bakom dem. 

Efter några spontana familjeporträtt och ett mer uppställt grupporträtt som taget från en populär såpopera (det blev SÅ bra 😀) är det dags för porträtt med själva brudparet! Jag har sett ut flera fina bakgrunder och miljöer jag vill använda mig av och vi börjar i en bokskog som ligger precis nedanför Nya slottet. Karolina och Milos är härliga och vi har en kul och avslappnad bröllopsfotografering. Efter några bilder nere vid vattnet tar vi också en fin serie framför Nya slottet i det höga sommartorra gräset. Efter närmare ett par timmars fotografering är vi nöjda och glada och säger hej då. Deras äktenskap är precis sprudlande nystartat och min arbetsdag som sprudlande bröllopsfotograf i Linköping är precis finito. På återseende Bjärka Säby!  

Bröllop i Bjärka-Säby av Studio Engström - bröllopsfotograf i Linköping, Norrköping, Östergötland

Här hittar ni information om priser och annat skoj om ni är intresserade att ha med mig som er bröllopsfotograf i Linköping, Norrköping, övriga Östergötland eller Stockholm. 

Här hittar ni fler bilder från Karolinas och Milos bröllop.

/Christine – studioengström. – Bröllopsfotograf i Linköping, Norrköping, Östergötland, Stockholm 

Publicerat av studioengstrom

Christine Engström frilansar som bröllopsfotograf i Linköping, Norrköping och övriga Östergötland. Hon driver även fotografengstrom.se där hon riktar sig till företag, privatpersoner och varumärken och erbjuder porträtt, verksamhetsbilder och modefotografering.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *