Förlovningsfotografering i Linköping, Östergötland

Funderar ni på att ha en förlovningsfotografering i Linköping, Norrköping eller övriga Östergötland? Jag hjälper er gärna med detta!  

Det vanligaste är att boka in en fotografering efter förlovningen för att ta fina porträtt men vill ni att jag fotograferar själva förlovningen går detta också utmärkt! 

Här kommer några tips och idéer som kan vara bra att tänka på inför fotograferingen: 

1. Tema/känsla

Vart ska fotograferingen ske? Inomhus eller utomhus? Är ni ett spralligt, fnittrigt par eller hör ni till de vemodiga typerna? Vad tycker ni om att göra tillsammans? Spela instrument, dricka kaffe eller sitta och chilla på en picknickfilt? Har ni något ställe som är extra speciellt för just er? Det kan till exempel vara där ni träffades eller där ni förlovade er.  

Tips på ställen/aktiviteter vid förlovningsfotografering: 

 • Picknick 
 • Camping/glamping 
 • Vandring 
 • Fiske 
 • Van life 
 • Cykling 
 • Gränder i stan 
 • Skogen 
 • Öppet fält 
 • Trädgård 
 • Strand 

2. Klädsel/look

Hur ska ni vara stylade? Casual eller uppklädda? Jag kommer gärna med förslag på färger som gör sig bra i den miljö ni väljer! 

Parfotografering i Linköping, av Studio Engström - bröllopsfotograf Linköping, Östergötland

3. Rekvisita

Är det någon speciell rekvisita ni vill ha med under förlovningsfotograferingen? Picknickgrejer, böcker eller kanske ett husdjur?

4. Tid på dagen

Bästa tiden på dagen för en förlovningsfotografering är en timme efter soluppgång eller ett par timmar före solnedgång. Ljuset är underbart vackert vid dessa tidpunkter! Fotograferingen tar 1,5-2 timmar.  

5. Vad ni kan förvänta er

Under förlovningsfotograferingen guidar jag er framför kameran och hjälper er att slappna av. Vi ska ha en härlig fotografering där ni två umgås på det sätt som ni brukar göra. Jag vill se er genuina kärlek till varandra!  

Är förlovningen redan avklarad får ni gärna höra av när ni är på jakt efter en bröllopsfotograf i Linköping 😉

Sådär! Känner ni er redo för en förlovningsfotografering i Linköping eller i Norrköping eller någon annanstans i Östergötland? Hör av er så bokar vi in ett datum! 


Förlovningsfotografering Linköping Norrköping Östergötland, förlovningsfotograf, bröllopsfotograf Linköping Norrköping Östergötland, parfotografering, fotograf Linköping Norrköping Östergötland

Publicerat av studioengstrom

Christine Engström frilansar som bröllopsfotograf i Linköping, Norrköping och övriga Östergötland. Hon driver även fotografengstrom.se där hon riktar sig till företag, privatpersoner och varumärken och erbjuder porträtt, verksamhetsbilder och modefotografering.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *